Näytön taltioinnin tekeminen sovellusongelman yhteydessä

Jos sovelluksen kanssa ilmenee ongelma, voit tehdä näytön taltioinnin sekä jäljitystiedoston ja lähettää ne asiakaspalveluun analysoitaviksi.

Näin voit tehdä näytön taltioinnin ja luoda jäljitystiedoston:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse avattavasta valikosta AsiakaspalveluOngelman taltiointiAvaa.
  4. Valitse Tallenna näyttö -valintaruutu. Jos Tallenna näyttö -valintaruutua ei ole valittu, kohdan Aloita tallennus napsautus muodostaa vain jäljitystiedoston (sovelluksen toimintatietoja sisältävän palvelutiedoston).
  5. Valitse Taltioi alhaisen tason jäljitys (valinnainen) -valintaruutu, jos asiakaspalvelun asiantuntija pyytää niin tekemään.
  6. Napsauta Aloita taltiointi -painiketta.

Taltioinnin ilmaisin näkyy näytön yläosassa.

7. Tee toimet, joiden yhteydessä ongelma ilmenee.
  8. Napsauta Lopeta ja tallenna -painiketta.

Taltiointi lopetetaan ja tallenne tallennetaan arkistoon työpöydälle. Arkistoa voi käyttää vain järjestelmänvalvojan oikeuksin.

9. Napsauta Siirry arkistoon -painiketta.

Näkyviin tulee resurssienhallinnan ikkuna, jossa näkyy zip-arkiston tallennuspaikka. Arkisto sisältää näytön tallenteen ja jäljitystiedoston.

10. Lähetä arkisto asiakaspalvelun asiantuntijan määrittämään viestintäkanavaan.
  11. Jos haluat poistaa kaikki järjestelmätiedot, raportit ja jäljitykset, napsauta kohtaa Poista kaikki palvelutiedot ja raportit.